6980362590

Αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη για Άνδρες

Το ιατρικό laser αποτρίχωσης Candela Alexandrite είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική, σίγουρη και ασφαλής μέθοδος για ένα τέλειο αποτέλεσμα όσον αφορά την εξάλειψη της τριχοφυΐας.

Πληροφορίες

Με το συγκεκριμένο Laser Candela Alexandrite πετυχαίνουμε να εξαλείψουμε τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το συγκεκριμένο Laser εκπέμπει φως σε μήκος κύματος 755 nm , το οποίο δρα αποτελεσματικά στον θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο υγιές δέρμα αφήνοντάς το ανέπαφο.
Πολλές φορές ασθενείς με έντονη τριχοφυΐα στο σώμα αναρωτιούνται ποιες είναι οι αίτιες της υπερτρίχωσης και ποια η λύση της. Οι αιτίες που μπορεί να προκληθεί η υπερτρίχωση είναι κυρίως οι γενετικοί παράγοντες οι οποίοι προκαλούνται από τα υψηλά επίπεδα ορμονών που είναι ευρέως γνωστά ως ανδρογόνα. Μια ακόμη αιτία είναι το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών, η μορφή θυροειδούς Hashimoto ή ο μη ρυθμισμένος θυρεοειδής και η κληρονομικότητα.

Λύση

Η λύση δίνεται με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας Laser Candela Alexandrite. Οι συνδυαστικές συνεδρίες βάση βιβλιοδεσίας του laser είναι 6 έως 8 σε μη ορμονοεξαρτομενα σημεία και 8 έως 10 σε ορμονοεξαρτόμενα σημεία για τις γυναίκες. Σε ότι αφορά τους άνδρες ενδεικτικές συνεδρίες είναι 10 έως 12 λόγο υψηλής τιμής ανδρογόνων εκ φύσεως.

Πριν και μετά

Προσφορές

Είπαν για εμάς

Εγγραφή στο newsletter