6980362590

Αυξητική Γλουτών

Η αυξητική γλουτών είναι η χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αποκαθίσταται ο χαμένος όγκος στους γλουτούς. Η απώλεια όγκου στους γλουτούς μπορεί να οφείλεται είτε στο τύπο σωματότυπου του ασθενούς είτε σε4 απώλεια βάρους χωρίς συνοδό μυική ενδυνάμωση.Η αποκατάσταση του όγκου των γλουτών θα επιφέρει επίσης και μια μικρή ανόρθωση σε περίπτωση χαλάρωσης δέρματος.

Τεχνική

Αύξηση με ένθεμα σιλικόνης

Η τομή γίνεται στη μηρογλουτιαία πτυχή και εν συνέχεια δημιουργείται μια θήκη κάτωθεν του μείζονος γλουτιαίου μυός και εισάγεται το ένθεμα σιλικόνης.

Αύξηση με τοποθέτηση λίπους

Μπορεί να συνδυαστεί μια λιποαναρρόφηση σε άλλο σημείο του σώματος και εν συνεχεία να γίνει στο ίδιο χειρουργικό χρόνο επεξεργασία του λίπους αυτού και τοποθέτηση υαλουρονικού οξέος.

Αύξηση με τοποθέτηση υαλουρονίκου οξέος .

Τα τελευαταία χρόνια έχει γίνει δημοφιλής μέθοδος η τοποθέτηση υαλουρονικού οξέος στους γλουτούς για αποκατάσταση του όγκου.Η διαδικασία είναι απλή και διενεργείται με τοπική αναισθησία στο χώρο του ιατρείου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Στην αυξητική γλουτών με ένθεμα σιλικόνης, η επέμβαση πραγματοποιείται στο Νοσοκομείο υπό γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Η ασθενής φέρει παροχετεύσεις για 2-3 ημέρες και έναν ειδικό κορσέ για 1 μήνα.

Χορηγείται προληπτική αντιβιοτική αγωγή και παυσίπονα για 1 εβδομάδα.

Αποφεύγεται η σωματική άσκηση και η άσκηση έντονης πίεσης στην περιοχή για 1 μήνα. Τα ράμματα που χρησιμοποιούνται είναι απορροφήσιμα.

Στην αυξητική γλουτών με λιπομεταφορά, η επέμβαση πραγματοποιείται τπό γενική αναισθησία ή μέθη στο νοσοκομείο και διαρκεί περίπου 3 ώρες.

Η αποκατάσταση είναι ταχεία, δεν υπάρχουν τομές στο δέρμα και οι μόνοι περιορισμοί είναι ταχεία, δεν υπάρχουν τομές στο δέρμα και οι μόνοι περιορισμοί είναι η αποφυγή σωματικής άσκησης και η χρήση ειδικού κορσέ για 1 μήνα.

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα στην αυξητική γλουτών είναι άμεσο και εντυπωσιακό έχει μακροχρόνια διάρκεια λόγω του ενθέματος σιλικόνης.

Το μετεγχειρητικό οίδημα έχει διάρκεια περίπου 1 μήνας, οπότε και βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Τα μόνα αρνητικά σημεία της επέμβασης είναι το έντονο αποτέλεσμα και οι αυξημένμες επιπλοκές σε σχέση με τις άλλες επεμβάσεις.

Στην αυξητική γλουτών με λιπομεταφορά, ένα ποσοστό του λίπους που χρησιμοποιείται απορροφάται το πρώτο εξάμηνο μετά την επέμβαση. Για το λόγο αυτό σχεδόν πάντα κάναμε μια ‘’υπερδιόρθωση’’ στην περιοχή ούτος ώστε να έχουμε το αναμενόμενο αποτελέσμα. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι και έδω μακροχρίνια.

Στην αυξητική γλουτών με υαλουρονικό το αποτέλεσμα είναι άμεσο και εντυπωσιακό. Η διάρκεια του είναι περίπου 12 μήνες.

Πριν και μετά

Προσφορές

Είπαν για εμάς

Εγγραφή στο newsletter