6980362590

Νήματα Προσώπου

Τα νήματα είναι ειδικά κατασκευασμένα χειρουργικά ράμματα που χρησιμοποιούνται στην ιατρική αισθητική για δημιουργία κολλαγόνου και για έντονη ανάπλαση του δέρματος του προσώπου και του σώματος. 

Κατηγορίες

1. Νήματα PDO: Είναι τα λεγόμενα “απλά” νήματα. Χρησιμοποιούνται πολλά στον αριθμό για τη δημιουργία πλέγματος στο χόριο του δέρματος με αποτέλεσμα την έντονη κολλαγογένεση και την έντονη ανάπλαση. 

2. Νήματα COG: Τα πιο ευρέως διαδεδομένα νήματα. Λέγονται αλλιώς και νήματα ανάρτησης. Τοποθετούνται κατά ζεύγη ή τριάδες και κάνουν άμεση ανάρτηση του δέρματος. Χρησιμοποιούνται για τη διενέργεια ενός μη χειρουργικού lift. 

3. Νήματα APTOS: Είναι ότι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά υπάρχει σε νήμα. Τοποθετούνται με ειδικές τεχνικές και χρειάζεται πιστοποίηση του γιατρού για να μπορεί να τα εκτελέσει. Το αποτέλεσμα της ανάρτησης που παρέχουν είναι άμεσο και εντελώς φυσικό. 

 

 

 

 

Αποτελέσματα

1. Νήματα PDO: Το αποτέλεσμα δεν είναι άμεσα ορατό. Εμφανίζεται σταδιακά από την πρώτη εβδομάδα μετά την εφαρμογή και ολοκληρώνεται περίπου ένα μήνα μετά, όταν έχει ολοκληρωθεί η δημιουργία κολλαγόνου. 

2. Νήματα COG: Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες μετά την εφαρμογή υπάρχει εκ νέου βελτίωση, οπότε το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται περίπου στις 15 ημέρες μετά την εφαρμογή. 

3. Νήματα APTOS: Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και εντυπωσιακό. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μη χειρουργικό lift που αφορά είτε το πρόσωπο είτε το λαιμό είτε το σώμα, δίνοντας παράλληλα φυσικό τόνο χωρίς να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. 

 Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, ο τόνος του δέρματος, το κάπνισμα, η έκθεση στον ήλιο και πολλούς άλλους. Η μέση διάρκεια του αποτελέσματος είναι περίπου 1 χρόνο για τα νήματα PDO, 1,5 χρόνο για τα νήματα COG και περίπου 2 χρόνια για τα νήματα APTOS. 
Παρενέργειες

 1. Παροδική ασυμμετρία 

2. Οίδημα μετά την εφαρμογή 

3. Μώλωπες 

4. Φλεγμονή 

Ειδικές Κατηγορίες

1. Fox Eyes: Ευρέως διαδεδομένη θεραπεία ιδίως στις πιο νέες ηλικίες. Μπορεί να γίνει είτε με νήματα COG είτε με νήματα APTOS. Γίνεται από σημείο εισόδου κοντά στο τριχωτό της κεφαλής και δημιουργείται ανάρτηση της γωνίας του φρυδιού. Άμεσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα από μια διαδικασία που δεν διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά. 

2. Ανόρθωση κορυφής μύτης: Γίνεται με νήματα COG και το αποτέλεσμα είναι άμεσο και εντυπωσιακό. Λόγω της αυξημένης αγγειοβρίθειας της μύτης υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για δημιουργία μώλωπα ή οιδήματος. 

Πριν και μετά

Προσφορές

Είπαν για εμάς

Εγγραφή στο newsletter