6980362590

Αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη για Γυναίκες

Το ιατρικό laser αποτρίχωσης Candela Alexandrite είναι η μόνη αποτρίχωση που διασφαλίζει ένα ασφαλές και μόνιμο αποτέλεσμα για κάθε τύπο τριχοφυΐας σε κάθε περιοχή του σώματος μέσα σε λίγες συνεδρίες.

Πληροφορίες

Με το προηγμένο Laser Candela Alexandrite πετυχαίνουμε να εξαλείψουμε τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το συγκεκριμένο Laser εκπέμπει φως σε μήκος κύματος 755 nm, το οποίο δρα αποτελεσματικά στο θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο υγιές δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο η αποτρίχωση λέιζερ στο μπικίνι, τα χέρια ή πόδια, στις μασχάλες και σε κάθε σημείο του σώματος πετυχαίνει μαλακό και βελούδινο δέρμα χωρίς πόνο.
Πολλές φορές ασθενείς με έντονη τριχοφυΐα στο σώμα αναρωτιούνται ποιες είναι οι αίτιες της υπερτρίχωσης και ποια η λύση της. Οι αιτίες που μπορεί να προκληθεί η υπερτρίχωση είναι κυρίως οι γενετικοί παράγοντες, οι οποίοι προκαλούνται από τα υψηλά επίπεδα ορμονών που είναι ευρέως γνωστά ως ανδρογόνα. Μια ακόμη αιτία είναι το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών, η μορφή θυροειδούς Hashimoto και ο μη ρυθμισμένος θυρεοειδής ή η κληρονομικότητα.

Λύση

Η εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας γίνεται αποτελεσματικά με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας Laser Candela Alexandrite που εφαρμόζονται με απόλυτη ασφάλεια και σε ευαίσθητες περιοχές, ενώ για την περίπτωση της υπερτρίχωσης χρειάζεται συνδυαστικά ρύθμιση των ορμονικών προβλημάτων. Οι συνδυαστικές συνεδρίες βάση βιβλιοδεσίας του laser είναι 6 έως 8 σε μη ορμονοεξαρτομενα σημεία και 8 έως 10 σε ορμονοεξαρτόμενα σημεία για τις γυναίκες.

Πριν και μετά

Προσφορές

Είπαν για εμάς

Εγγραφή στο newsletter