6980362590

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών είναι η θεραπεία του μέσου του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής με υλικό που προέρχεται από το ίδιο το αίμα του ασθενούς. Ο στόχος της θεραπείας είναι το τριχοθυλάκιο και η ενδυνάμωση αυτού με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση της ίδιας της τρίχας. Είναι η πιο αποτελεσματική συντηρητική και μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.

Διαδικασία

Λαμβάνεται μια σύριγγα αίμα απ’ τον ασθενή, ως απλή αιμοληψία. Το αίμα μεταφέρεται σε ειδικά μπουκαλάκια που περιέχουν αντιπηκτικό. Εν συνεχεία φυγοκεντρείται δύο φορές για 10 λεπτά, με αποτέλεσμα το αίμα να διαχωριστεί στα συστατικά του, δηλαδή σε ερυθρά αιμοσφαίρια , λευκά αιμοσφαίρια και πλάσμα. Λαμβάνεται το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και τοποθετείται σε σύριγγες με λεπτή βελόνα ( 30G ή 32G) που περιέχουν γλυκονικό ασβέστιο. Το γλυκονικό ασβέστιο ενεργοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων. Γίνεται έγχυση του υλικού σε όλο το τριχωτό της κεφαλής , δίνοντας έμφαση στα σημεία αυτού που παρουσιάζουν μεγαλύτερη τριχόπτωση.
1. 4-6 συνεδρίες κάθε 20-30 ημέρες

2. Επανάληψη σε ένα χρόνο

3. Συγχορήγηση με μινοξιδίλη είτε σε ενέσιμη μορφή είτε σε spray

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της αυτόλογης μεσοθεραπείας μαλλιών είναι εντυπωσιακά. Είναι η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική συντηρητική μέθοδος αντιμετώπισης της τριχόπτωσης. Η επιρροή της στη φύση της τρίχας είναι σοβαρή κάνοντας τη λεπτή και αδύναμη τρίχα λαμπερή και υγιή.

Μπορεί να γίνει ένα πρωτόκολλο αυτόλογης μεσοθεραπείας μαλλιών είτε πριν από μια μεταμόσχευση μαλλιών για ενδυνάμωση των τριχών και της δότριας περιοχής , είτε μετά από αυτή για πιο γρήγορα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης και συντήρηση των ήδη υπάρχοντων μαλλιών. Στην κλινική μας διενεργούμε αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών και την ημέρα της μεταμόσχευσης.

Είναι πολύ σημαντικό μετά από μια μεταμόσχευση μαλλιών η συντήρηση και διατήρηση υγιών μαλλιών που υπήρχαν και πριν τη μεταμόσχευση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με χρήση μινοξιδίδης και με την αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών.

Πριν και μετά

Προσφορές

Είπαν για εμάς

Εγγραφή στο newsletter