6980362590

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ενός υλικού στο μέσο του δέρματος δηλαδή στο χόριο του δέρματος. Αναλόγως του υλικού που χρησιμοποιείται η μεσοθεραπεία χωρίζεται σε απλή μεσοθεραπεία. Είναι ευρέως διαδεδομένη και μία απ’ τις πιο δημοφηλείς θεραπείες στο χώρο της ιατρικής αισθητικής.

Απλή Μεσοθεραπεία

Χρησιμοποιείται συνήθως ένα υλικό που έχει σαν βάση το υαλουρονικό οξύ σε χαμηλό μοριακό βάρος και περιλαμβάνει επίσης ένα σύμπλεγμα περισσότερων των 50 παραγόντων που είναι κυρίως αμινοξέα, βιταμίνες, αντιοξειδωτικοί παράγοντες και αυξητικοί παράγοντες.

Το υλικό αυτό χορηγείται στο επιπολής χόριο με τη μορφή πομφών με μερικά χιλιοστά απόσταση μεταξύ τους. Απορροφάται πλήρως απ’ το δέρμα εντός λίγων ωρών.

Η απλή μεσοθεραπεία προσφέρει σημαντική ενυδάτωση στο δέρμα λόγω του υαλουρονικού οξέος καθώς επίσης αποκαθιστά και σταθεροποιεί την ποιότητα του δέρματος μετά από βλάβη ηλιακής ακτινοβολίας, δίνει λάμψη και λειαίνει τον τόνο του δέρματος, όπως και τη λεπτή ρυτίδωση. Επίσης προλαμβάνει τα πρόδρομα σημάδια της γήρανσης και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Skin Booster

Τα skin boosters είναι η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική μορφή μεσοθεραπείας. Το υλικό είναι καθαρό υαλουρονικό οξύ συνήθως με δύο μοριακά βάρη και χαμηλό βαθμό διασύνδεσης.

Τα skin boosters χορηγούνται οπωσδήποτε στο εν τω βάθει χόριο δημιουργώντας συνήθως έναν ήπιο πομφό, ο οποίος εξαλείφεται μετά από λίγες μέρες.

Η πιο εξελιγμένη τεχνολογικά κατηγορία των skin boosters και κατ’ επέκταση της μεσοθεραπείας είναι τα Hydroboosters. Εκτός των άλλων ιδιοτήτων των skin boosters, τα Hydroboosters μπορούν να χορηγηθούν και σε ανώτερες στιβάδες του δέρματος προκαλώντας σύσφιξη και επηρεάζοντας εντυπωσιακά τις δυναμικές λεπτές ρυτίδες. Η δράση τους περιγράφεται ως Hydrostretch, δηλαδή ενυδάτωση και σύσφιξη ταυτόχρονα. Η δράση αυτή, εκτός απ’ την αλλαγή στην εμφάνιση του δέρματος, είναι ιδανική για την  αντιμετώπιση των ουλών ακμής και κατατάσσει τα Hydroboosters ως τη θεραπεία επιλογής για τις ουλές ακμής.

Τα πλεονεκτήματα των Hydroboosters είναι

1. Ενυδάτωση σε βάθος

2. Ασφάλεια σε επιφανειακή έγχυση

3. Άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης σε λεπτές ρυτίδες

4. Αποτελεσματικότητα σε δυναμικές ρυτίδες

5. Μεγαλύτερη διάρκεια αποτελεσμάτων

Συχνότητα Εφαρμογής

Απλή μεσοθεραπεία :
4-6 θεραπείες κάθε 15 ημέρες
Επανάληψη σε 1 χρόνο

Skin Boosters:
2-3 θεραπείες κάθε 1 μήνα
Επανάληψη σε 1 χρόνο

Hydro Boosters:
2 θεραπείες με μεσοδιάστημα 2 μήνες
2ος κύκλος θεραπειών σε 6 μήνες
Επανάληψη σε 1 χρόνο

Πριν και μετά

Προσφορές

Είπαν για εμάς

Εγγραφή στο newsletter